:D:D:D:D:D

Followers

25/12/10-22/2/11

I'm sorry im sorry im sorry im sorry ! I'M REALLY REALLY SORRYYYYYYYYYYYYYY ! sorry aku buat kau macam ni , aku memang rasa kita dah tak boleh nak go on dah , sorry aku buat decision macam ni , aku harap kau faham and boleh accept , macam mana aku accept kau ****** dekat aku . Aku dah tkboleh dah nak tahan jealous
aku and so on . Aku dah tkboleh nak trust kau . And i hope ini untuk kebaikan kita dua jugak kay ? Lepasni kau nak layan awek awek kau tu dah tkde sapa nak marah or halang . Sebab kita KAWAN je :) aku taknak salah kan kau , mahupun diri aku sendiri , everything happen for a reason kan ? semua terpulang pada kau nak accept aku as a friend kau lagi or not . AKU STILL NAK JADI KAWAN KAU , MACAM DULU ! SUMPAH ! :/
dahlah Aku tknk cerita panjang , cukup lah sampai sini , tutup buku lama bukak buku baru kay ? btw , sorry if aku ada buat salah dekat kau , layan kau macam sampah ke , terbuat kau sakit hati ke , terbuat kau menyirap dkt aku ke , AKU TAHU KAU DAH MEMANG KENAL AKU MACAM NI KAN ? sorry and goodbye



'True love is not how you forgive, but how you forget, not what you see but what you feel, not how you listen but how you understand, and not how you let go but how you hold on.'