:D:D:D:D:D

Followers

Aku suka gila ayat ni !
'A girl gets jealous cause she’s afraid to lose you. When she sees you talking to another girl, she gets nervous. When she hears things about you and another girl, she assumes things. When she sees you with another girl, she panics. '
dan dari ayat tu lah aku dapat ceritakan , apa yang aku rasa , apa yang aku nak luahkan dekat kau ! Seriusly , kalau dulu aku bukan jenis perempuan yang cepat jealous . Tapi tah , aku memang tkboleh kau layan perempuan lain even benda tu benda pasal sekolah or wtv .... aku tkboleh ! aku tkboleh ! sebab tu lah kadang kadang aku macam marah , tkde mood semua dengan kau even , kau bagitahu aku yang kau text dengan minah ni sebab blablabla , aku still tk boleh accept ! yeeee , aku memang kuat jealous sejak dua menjak ni . aku tktau nak bgtau kau macam mana , aku dah try nak bgtau yang aku jealous semua , tp .. still tkboleh ! aku tknk kau ckp aku ni suka kongkong kau , and aku tknk kau bosan dengan attitude aku yang kuat jealous tk tentu pasal ni ! and sorry pasal semalam , aku layan kau macam rubbish . dah biasa kan ? HA HA tu semua salah kau sendiri sebab text perempuan lain :/ sedih tau , sebab tu aku tknk layan kau ! even kau dah bgtau pun aku still sedih jugak :/
Tapi apa apa pun aku memang sayang kau gilababiiiiiiiiiiiiiiiii wehhhhhhhhhhhhhhh !!!!!!!!!!
I just can't sleep tonight,
knowing that things ain't right.
It's in the papers, it's on the TV,
it's everywhere that i go.
Children are crying, soldiers are dying,
some people don't have a home.


But i know there's sunshine behind that rain,
I know there's good times behind that pain (hey)
Can you tell me how i can make a change?


I close my eyes, and i can see a better day,
I close my eyes and pray.
I close my eyes and i can see a better day,
I close my eyes and pray.


I lose my appetite, knowing kids starve tonight
Am I a sinner? Cause half my dinner,
Is still there on my plate.
Ooh i got a vision, to make a difference,
and it's starting today.

Cause i know there's sunshine beyond that rain,
I know there's good times beyond that pain
sayangggggggg , rindulah ! tkpenah penah nak rindu dia macam ni :/ rindu lah rindu rindu rindu . dah seminggu tk topap :/ kalau jumpa pun asyik gaduh ! eh bukan gaduh , tp gurau gurau manja :P kita makin sayang ah dekat awak , sumpah tk tipuuuu . Dulu , taklah sayang mcm ni , skrg makin sayang pulak . asal eh ? hahahahaha dah boleh boleh dah -.-
nak jumpa awak , nak peluk peluk awak , nak cium cium awak , hahahahaha cmgatal !
awak sayang kita tak ? :/ kita sayang awak sangat sangat <3
awakkkkkk rinduuuuuuu hahahahahhahahahahaha
cuti ni tktau kita dapat jumpa ke tak , sebab myb kita nak balik kampung kot ? alaaaaaaa boleh mati doh kalau rindu rindu ni ! tkboleh doh tk jumpa awak sehari !hahahahhaha
awak , ily :)

suprise !

happy birthday to me , happy birthday to me , happy birthday happy birthday , happy birthday to me :P macam syok sendiri en ? so ? haha today , sumpah aku happy gila babi , tktau nak cakap happy mcm mana tapi memang happy ah ! Even , birthday aku 2 hari lepas . time weekend pulak tu ! so aku ingat macam tk dapat rasa telur and tepung tapi ! today , finally DAPAT JUGAK RASA -.- tktau nak ckp happy ke sedih ke terharu ke , mcm mcm rasa dah ada ni . AND PALING PALING aku HAPPY bila ....... sumpah aku tak imagine langsung dan tk expect langsung my sayang belikan birthday cake ! thanks sayang , ily so so muchhh , sayang awak ketat ketat ! sumpah oh , nak nangis dah ni :'/ sweet lah awak ni macam gula gulaaaaa :p sorry pagi tadi kita jahat dengan awak :P kita sayang awak aw aw ?! and thanks jugak dekat FIRA , SYUAIROH , SYAKIRAH ,NADHIRA , SITI , ALIYAH , AJIQ , SYAMIM , MIZI , ALQI , ZIZUL , BUKHARI , AIZAM , AND SAPA YANG AKU TERLUPA NAK SEBUT IM SORRY ! THANKS KORANG ! korang memang terbaik gila . sumpah sumpah sumpah . aku benci kalau kena telur ! bauu dia kemain busuk lagi , habis botak rambut aku nak hilang kan tepung + telur dekat rambut ni , hahahah tapi sumpah happy gila ! thanks again again and again , i really appreciate it . btw ,KORANG NI KADANG KADANG BINGAI JUGAK EN ? HAHAHAHA :P

you ,

I’m sorry about never trusting you, I’m sorry for always hurting your feelings. I’m sorry i can’t be who you want me to be, I’m sorry i cant be perfect. I’m sorry about our past experiences, I’m sorry I’m not your dream girl. What I’m trying to tell you is that I’m sorry i can’t be good enough to be with you…
I know by saying sorry..I can’t make everything right but at least it’ll heal some of your pain
25/12/10-22/2/11

I'm sorry im sorry im sorry im sorry ! I'M REALLY REALLY SORRYYYYYYYYYYYYYY ! sorry aku buat kau macam ni , aku memang rasa kita dah tak boleh nak go on dah , sorry aku buat decision macam ni , aku harap kau faham and boleh accept , macam mana aku accept kau ****** dekat aku . Aku dah tkboleh dah nak tahan jealous
aku and so on . Aku dah tkboleh nak trust kau . And i hope ini untuk kebaikan kita dua jugak kay ? Lepasni kau nak layan awek awek kau tu dah tkde sapa nak marah or halang . Sebab kita KAWAN je :) aku taknak salah kan kau , mahupun diri aku sendiri , everything happen for a reason kan ? semua terpulang pada kau nak accept aku as a friend kau lagi or not . AKU STILL NAK JADI KAWAN KAU , MACAM DULU ! SUMPAH ! :/
dahlah Aku tknk cerita panjang , cukup lah sampai sini , tutup buku lama bukak buku baru kay ? btw , sorry if aku ada buat salah dekat kau , layan kau macam sampah ke , terbuat kau sakit hati ke , terbuat kau menyirap dkt aku ke , AKU TAHU KAU DAH MEMANG KENAL AKU MACAM NI KAN ? sorry and goodbye



'True love is not how you forgive, but how you forget, not what you see but what you feel, not how you listen but how you understand, and not how you let go but how you hold on.'

unfair !

kau memang tak unfair gila ! penat penat aku nak jaga hati kau , kau senang senang buat aku macam ni kan ? kau fikir aku bodoh macam kau ? ni ZAMAN TEKNOLOGI la bangggg , apa apa pun boleh tahu . jangan nak jadi dumbass sangat ah ! dah mampus aku tk percaya kau dah ! jangan mintak aku nak percaya kau lagi sekali tipu selamanya penipuuuuu ! cakap tk serupa bikin , macam kau ah

this is rubbish !

okay sumpah kali ni aku dah betul betul fed up dengan kau , aku dah lama bersabar and tahan jeee , now aku rasa mcm nak straight forward je dengan kau . Apa yang diorang nampak semua salah aku , korang tkpenah tengok dkt tmpt aku pulak ? aku tk faham kenapa semua mesti blame aku , even aku dah try nak berubah ? bukan NAK tapi aku dah memang berubah ! Aku takfaham kenapa doh kau mesti mcm ni dgn aku , kau dah besar kau boleh fikir , aku tk faham doh sumpah tk faham , kalau hal kita kenapa kau mesti babit kan orang lain ? kalau kau tak puas hati dengan aku , kenapa kau mesti cerita dkt orang lain ? kenapa kau tak straight forward dkt aku je ? AKU NI SIAPA BUAT KAU ? kenapa mesti diorang tahu lebih drp aku ? kau tkpenah faham kalau kau bukan dkt tmpt aku skrg ni ! kau cuma tahu nak 'blame' aku . semuanya salah aku , kau memang tk pernah salah , kau jeee yang banyak bersabar dengan aku , kau jeeeeee yang konong nya faham aku , tapi aku tk penah nak faham kau kan ? pls lah be more matured sikit , aku dah tk tahan . Tak tahan doh dengan sikap kau macam ni . Apa doh salah aku dkt kau ? kalau salah kau senang senang je kau nak cover , bila salah aku , kau mengungkit ungkit sampai sekarang , macam , like seriusly semua ni jadi SEBAB AKU ! kannnnnnnnnn ? kau rasa macam mcm tu kan ? and korang pun kan ? korang ckp aku tkpandai jaga dia , layan dia mcm mmber , korang penah tk faham aku > korang penah tk terfikir knp aku mcm tu ? korang tk akan penah faham ! korang just bayangkan ni jelah , korang bangun tidur tkkan korang nak terus berlari betul tak ? mcm aku jugak , perlu masa . aku dah cukup banyak berkorban selama ni , sampai bergaduh , drp mmber baik terus jadi tak , drp kawan terus jadi enemy , orang cakap aku mcm mcm , aku ni backstabber lah , kawan makan kawan lah . orang benci aku lah , orang kutuk aku sana sini lah cukup cukup lah . aku dah tknk doh mcm ni , aku dah tak larat . kalau boleh putar balik masa , aku tknk pun benda ni jadi . AKU TAKNAK ! aku penat , penat sangat ! only god knows apa yang aku rasa sekarang ni . Nak menyesal dah tk ada guna , benda dah terjadi , masa pun dah tkboleh berputar balik . apa apa pun korang , stop blame aku dalam hal hal mcm ni , aku dah tk larat . penat gila , dah lama aku tahan . penat penat penat ! aku manusia biasa je weh , yang tkpenah lepas buat silap . kalau kau rasa , dlm hal ni aku betul betul salah dkt kau I'm sorry ! tamat sampai situ je boleh ? tkperlu nak mengadu dkt orang mintak simpati and buat dorang benci dkt aku sebab buat kau mcm tu . kau tk faham perasaan aku bila orang cerita balik apa kau cerita dkt dorang , kau tkkan faham ! aku mampu gelak je even aku geram dkt kau , buat apa nak tunjuk aku geram dkt kau en ? buat happy je dah ah wlpn diorang tktau apa aku rasa sbnarnye . dahlah pls lah , aku dah tknk pusing pusing kepala fikir pasal benda benda yang kurang berguna mcm ni , aku dah penat sangat dgn benda benda ni . dah boleh stop , and tutup cerita kay ?
Kau kau kauuuuuuuuu ! yeeeee kauuuuuuuuuuuuuuuu ! kau lah , siapa lagi ?
Listen here , Aku tahu kau care gila pasal aku . Tapi , honest aku tak suka cara kau . Tak suka sangat sangat , sorry sorry sorry sorry !
Don't waste your time worrying about boys--boys will come and go. Don't waste your time caring about the people who don't like you--chances are you don't like them either. Don't waste your time worrying if people are talking about you--you affected their lives, they didn't affect yours. Waste your time with friends--live for the moment, laugh often, be immature, do anything and everything. If it's something you'll regret in the morning, sleep late and when you wake up, laugh about it with your friends, cause your friends are what matter most. When you have your friends you have everything.