:D:D:D:D:D

Followers

suprise !

happy birthday to me , happy birthday to me , happy birthday happy birthday , happy birthday to me :P macam syok sendiri en ? so ? haha today , sumpah aku happy gila babi , tktau nak cakap happy mcm mana tapi memang happy ah ! Even , birthday aku 2 hari lepas . time weekend pulak tu ! so aku ingat macam tk dapat rasa telur and tepung tapi ! today , finally DAPAT JUGAK RASA -.- tktau nak ckp happy ke sedih ke terharu ke , mcm mcm rasa dah ada ni . AND PALING PALING aku HAPPY bila ....... sumpah aku tak imagine langsung dan tk expect langsung my sayang belikan birthday cake ! thanks sayang , ily so so muchhh , sayang awak ketat ketat ! sumpah oh , nak nangis dah ni :'/ sweet lah awak ni macam gula gulaaaaa :p sorry pagi tadi kita jahat dengan awak :P kita sayang awak aw aw ?! and thanks jugak dekat FIRA , SYUAIROH , SYAKIRAH ,NADHIRA , SITI , ALIYAH , AJIQ , SYAMIM , MIZI , ALQI , ZIZUL , BUKHARI , AIZAM , AND SAPA YANG AKU TERLUPA NAK SEBUT IM SORRY ! THANKS KORANG ! korang memang terbaik gila . sumpah sumpah sumpah . aku benci kalau kena telur ! bauu dia kemain busuk lagi , habis botak rambut aku nak hilang kan tepung + telur dekat rambut ni , hahahah tapi sumpah happy gila ! thanks again again and again , i really appreciate it . btw ,KORANG NI KADANG KADANG BINGAI JUGAK EN ? HAHAHAHA :P